Fanø Sejlklub

Fanø Sejlklub har fået en flot sum penge i støtte af ”Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne” 

Læs mere ved at klikke på logoet her under

 

 

Midt i Nationalpark Vadehavet, tæt ved Nordbys gamle bydel, ligger Fanø Lystbådehavn,  Postvejen 8, Nordby. Fanø og Nationalpark Vadehavet blev i 2014 optaget på UNESCOs Verdensarv liste.

Havnen kan besejles døgnet rundt under hensyntagen til tidevandet. Følg fyrlinierne via Slunden, Fanø Lo og videre til lystbådehavnen. Færgerne og Esbjerg Havn lytter på VHF-kanal 12. Ønsker man at anløbe Fanø, skal man gøre sig bekendt med Sejladsbekendtgørelse for Fanø Lo og Slunden

Langsiden af den sydlige bro er forbeholdt både længere end 9 meter. Broen ved slæbested/mastekran må ikke benyttes til fortøjning.

Klubhuset med vådrumsfaciliteter er åbent dagligt fra klokken Solopgang til solnedgang. Havnen er dækket af trådløst netværk, adgangskode på tavlen i klubhuset.

Fanø er rig på natur, museer, kunst og kultur. Tæt ved havnen er der gode indkøbsmuligheder samt brændstof, gas og møntvaskeri. Der kan lejes cykler flere steder i Nordby.

Link til havneguiden

Link til Vadehavets Bådklubber

Link til Visit Fanø

Link til vejr og tidevandskalender