Sæsonstart 2018

Fanø Sejlklubs Junior afdeling.

Nu kommer tiden hvor vi starter med at sejle i Fanø Sejlklub. Vi har tilbud til nybegyndere i optimist joller og forskellige typer joller til øvede sejlere. Vi starter med teori om onsdagen kl. 16.00-17.00

Er du startet i 2. klasse eller er ældre og kan svømme, er der tilmelding og information onsdag d. 07-03 kl. 17.00 i Fanø Sejlklubs klubhus. Det er ikke nødvendig med specielt udstyr i begyndelsen og man skal ikke betale, før man har prøvet, om det er noget man vil fortsætte med. Vi vil gerne se jeres forældre ved tilmeldingen.

Vi fortsætter med voksen sejlads i år igen kom og hør nærmere 07-3 kl. 17.00 samen med junior tilmeldingen. Vi vil se om vi kan starte et damehold op. Hvis i er interesseret så kom og hør nærmer.

MVH.

Juniorafdelingen Fanø Sejlklub